Bergen Elektroservice AS

Ladeanlegg til bedrift og hotellnæring - en investering i fremtiden

Norge er et av landene i verden som kjører flest elbiler, og det er ingen tvil om at det er et eksponensielt økende behov for billading. Det er ikke minst viktig for hoteller, næringsbygg og kjøpesentere å kunne tilby ladeanlegg for sine kunder, besøkende og leietakere. 

Offentlig elbillading

Elbil er fremtiden. Gjør hverdagen til ansatte og gjester enklere ved å installere ladeanlegg på arbeidsplassen. Dette kan vi hjelpe deg med!

Utskifting til elbiler

Elbiler har raskt inntatt veiene i Norge, og med den økende populariteten blir behovet for tilgjengelige ladestasjoner stadig mer viktig – spesielt for bedrifter og hoteller. Ladeinfrastruktur har utviklet seg til å bli en nødvendig ressurs, ikke bare for å imøtekomme gjesters og ansattes behov, men også for å redusere driftskostnader og fremme en bærekraftig profil.

Ladeanlegg på arbeidsplassen

Når ca.54% av alle nye biler er elbiler, og ca.90% er hybridbiler, ser man et stort behov for tilpasninger på arbeidsplassen.

Investeringen i ladeanlegg for elbiler er ikke bare et skritt mot miljøvennlig og bærekraftig praksis, men det er også en strategisk beslutning for å møte det økende behovet blant kunder og ansatte. Det blir lettere for ansatte å ta seg til og fra jobb uten å måtte stresse med hvor og når de skal lade bilen, og de kan trygt kjøre hjem med fulladet bil etter en effektiv arbeidsdag. 

Om man som bedrift ønsker å ta flere bærekraftige valg, så er ladeanlegg for elbil en god start.

Ladeanlegg for næringsbygg - En investering i fremtiden

Ladeanlegg for bedrifter: Hvordan kommer du i gang? 

  • Tilrettelegg infrastruktur tilpasset næringsbygg: Strømtilførsel for elbilladere, og muligheten for å utvide etter hvert.
  • Styring og lastbalansering (smarte ladere)
  • Effektbehov og type ladere
  • Kartlegg behovet: En eller flere elbilladere?
  • Betalingsløsning?
  • Monter laderne på vegg eller stolper
  • Behov for flere? Utvid etter hvert!

Hvorfor er det viktig å tilby elbillading på hoteller?

Mange hotellgjester har kjørt langt med elbil for å komme frem. Flere forventer at man får elbillading inkludert i hotelloppholdet, da det etter en lang tur er avgjørende å få ladet på destinasjonen. 

Ved å installere ladeanlegg skaper det merverdi, da etterspørselen etter hotell med billading øker. Ta kontakt med våre dyktige elektrikere, så hjelper vi deg med å finne riktig løsning for ditt hotell!

Kjøpesenter og andre næringsbygg

Det er viktig å ha gode parkeringsmuligheter for gjester og handlende kunder. Mange har gått over til elbil, og man bør tilby elbillading til de gjestene som trenger å lade mens de handler. 

Vi i Elkonor har gode samarbeidspartnere for elbillading for næring. Vårt utvalg av ladeløsninger passer til alle strømnett og alle elbiler. Start gjerne smått og utvid ettersom behovet melder seg. Det trenger ikke være så store investeringskostnader! 

Ta kontakt med en av våre dyktige elektrikere – så hjelper vi deg å finne riktig løsning. 

Trenger du hjelp til ladeanlegg for din bedrift?

Vi hjelper deg med riktig ladeløsning til hotell og næring. Ta kontakt med oss, så besvarer vi dine spørsmål.